Skoledagen - Projektlivsstart / Heldagsskole / STU

Skoledagen

Skoledagen på ProjektLivsstart starter hver dag kl. 8.30 med fælles morgenmad og afslutter kl. 14.30 (fredag kl. 12).

Hele skoledagen tager afsæt i stor respekt for den enkelte elev. Ved hver enkel elev vurderer vi, hvor det giver mening at sætte det største fokus, så vi sikrer størst mulig udvikling. Vi lægger stor vægt på at finde elevens styrkesider, og vi gør os umage med at se og høre eleven samt give dem individuel accept og forståelse, som kan understøtte udviklingen af deres selvværd.

Skoledagen på ProjektLivsstart er bygget op med linjefag og kurser. Eleven vælger linjefag ud fra interesser. Ønsker eleven at tage kurser, som vi ikke umiddelbart kan tilbyde på skolen, tager vi kontakt til virksomheder, som kan tilbyde netop det ønskede kursus. Vi har gode kontakter til det lokale erhvervsliv.

Skoledagen tilrettelægges i samarbejde med den enkelte elev, så motivationen for indlæringen bliver størst muligt. Der laves skemaer for hver enkel elev, som ændres løbende efter behov og udvikling.