Pladesmed - Projektlivsstart / Heldagsskole / STU

Linjefag > Værksted m.m.
Smedeværksted

Pladesmed  (karosseritekniker)

På linjefaget ”pladesmed” bliver eleverne introduceret for pladeværktøj, CO2-værk samt svejseværk og producerer egne ting i metal.
Hvis eleverne ønsker at videreuddanne sig inden for dette område, kan vi ligeledes hjælpe dem hen imod en optagelse på EUD (Karrosseriteknikeruddannelsen).
En karrosseritekniker reparerer skader på biler. På uddannelsen lærer eleverne at reparere bilers karrosseri og at bygge og tilføje nye pladedele.
Som en vigtig del af uddannelsen skal eleverne lære, hvordan de retter buler op. De skal også lære at fremstille nye pladedele i forskellige metaller og at forme dem og svejse dem fast.
På ProjektLivsstart Erhvervskole arbejder vi målrettet på at give eleverne færdigheder på netop disse områder.
Kravene til optagelse på EUD er de generelle adgangskrav for optagelse (se mekaniker)