Mekaniker - Projektlivsstart / Heldagsskole / STU

Gå til indhold
Linjefag > Værksted m.m.
Autoværksted

Mekaniker
 
 
En vigtig del af linjefaget ”mekaniker”, går ud på, at eleven er omhyggelig og selv kan planlægge og udføre en stor del af de ting, der skal laves på bilen.

På ProjektLivsstart Erhvervsskole laver vi både små og større reparationer af biler. Vi giver grundlæggende undervisning ift. mekaniker-uddannelsen, og eleverne får ligeledes mulighed for at tage kørekort samt modtage undervisning i både teori samt kørsel.

For at begynde på grundforløbet på erhvervsuddannelse (EUD), er der både adgangskrav samt specifikke overgangsskrav, som skal opfyldes, inden eleven kan gå videre til hovedforløbet.

For at begynde på en erhvervsuddannelses grundforløb skal følgende krav være opfyldt:

  • Eleven skal have bestået folkeskolens afgangseksamen eller en tilsvarende prøve
  • Eleven skal have fået mindst 2,0 i gennemsnitskarakter i både dansk og matematik til afgangseksamen i 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende prøve
 
Hvis du har en uddannelsesaftale med en virksomhed, opfylder du adgangskravene til en erhvervsuddannelse. Du skal dog altid have opfyldt din undervisningspligt.
 
På ProjektLivsstart Erhvervskole hjælper vi eleverne med at få opfyldt kravene, så de kan begynde på en EUD, hvis dette ønskes.
 Produceret af NetHunt.dk
CVR.: 36937807
Projektlivsstart-Erhvervsskole
Holbækvej 206
4440 Mørkøv
Tlf: 31191997
____________________________________
Kommune: Holbæk
Region: Sjælland
Tilbage til indhold