Medarbejdere - Projektlivsstart / Heldagsskole / STU

Direktør Per Svensson
E-mail: per@projektlivsstart.dk
Tlf. 31191997

Per er oprindeligt uddannet mekaniker, men har rygsæk fyldt med erfaring. Han er i den grad en iværksætter og har altid gang i et godt projekt, som han gerne inddrager de unge i. Han har været selvstændig vognmand, læst til maskinteknisk konstruktør og har i flere år fungeret som værkfører.
I 6 år var han ansat som Souschef på Bakkegården (ungdomsfængsel), hvorefter han blev tilbudt job på Teknisk skole, som faglært lærer. Her tog han samtidig læreruddannelsen.
Senere åbnede han et opholdssted i Mørkøv, og her oplevede han, at det var svært at finde ordentlige skoletilbud til de unge. Dette blev starten på ”ProjektLivsstart Erhvervskole”.

Daglig leder Ruben Svensson
E-mail: ruben@projektlivsstart.dk

Ruben er uddannet murer, og har haft selvstændig virksomhed, inden han tog uddannelsen i pædagogik.

Han har tidligere været leder på opholdsstedet ”Knagebjerggård”, men har de sidste 2 år været tilknyttet Projektlivsstart, hvor han fungerer som daglig leder og underviser. Her har han bl.a. haft stor succes med at holde samtaler med de unge omkring hjælp til selvhjælp.

Ruben har både taget 1. års kursus på Dispuk og modtaget uddannelsesbeviset ”Narrativ Samtalepraktiker” samt gennemført kursus i ”Conscious Transformation” i Los Angeles.

Ruben holder meget af at udfordre sig selv med forhindringsløb og en masse motion, og af større udfordringer kan nævnes ½ Ironman.

Lærer Anja Henning
E-mail: anja@projektlivsstart.dk

Anja er uddannet lærer i fagene dansk og matematik. Hun har primært erfaring med udskolingselever, og har derfor stor erfaring i folkeskolens afgangseksamen.
Tidligere har hun været daglig leder på specialskole i Hundested for elever med særlige special- og socialpædagogiske behov.
Anja er ansat på ProjektLivsstart Erhvervsskole i en deltidsstilling, da hun, sideløbende med undervisningen på skolen, arbejder selvstændigt med uddannelse af dressurheste.