Kursus - Projektlivsstart / Heldagsskole / STU

Gå til indhold
Linjefag
Medie & Musik

Medier og musik, forskole til medieunddannelse.

Vi arbejder med programmering, vi afprøver og udfordrer spil og prøver selv at lave spil, små film og sjove postkort. Vi eksperimenter med at programmere musik og rytme - måske også med rigtige instrumenter.
Desuden laver vores egne hjemmesider, facebook og andre sociale platforme. Fotografere og registrere - og lærer om lovgivningen.

Fotolære. Både digitalt og med spejlrefleks.

Robotteknologi er i en rivende udvikling, og mon ikke der kunne være "plads" der til "en nørd" eller to mere :-)Programmering - IT

Vi arbejder med programmering, vi afprøver og udfordrer spil og prøver selv at lave spil, små film og sjove postkort. Vi eksperimenter med at programmere musik og rytme - måske også med rigtige instrumenter.
Desuden laver vores egne hjemmesider, facebook og andre sociale platforme. Fotografere og registrere - og lærer om lovgivningen.
Frisør

Beautilbox, styling, kosmetik, pedicure (negle), regnskab, EDB.

Vi vasker, klipper og farver hår. Træner forskellige klippemetoder, lærer at lave krøller, og får viden om de produkter, man kan bruge.
En vigtig del af arbejdet går ud på at rådgiver kunderne om, hvordan de plejer deres hår, og hvilke frisurer der passer til deres personlighed og hårtype.

Vi lærer om klippeteknik i kort og langt hår, at lave forskellige slags permanent og at fastgøre løse hårdele, de såkaldte ekstensions. Vi lærer at klippe skæg, farve bryn og øjenvipper og lægge makeup.
Desuden lærer vi om frisuredesign på både herrer og damer, og får viden om de nyeste teknikker og trends inden for hårmode.
Vi er ofte i kontakt med forskellige kemiske væsker, og har hænderne meget i vand, det kan give problemer, hvis man har har sart hud eller allergi. Så vi lærer også om hvordan vi beskytter os.
Vi har en kvindelig frisør tilknyttet skolen.

Manicure  / Pedicure

Mannicure:
Manicure er betegnelsen for skønhedspleje af hænder og negle. En manicure-behandling består bl.a. i at neglene files i facon med en neglefil, evt. hård hud fjernes og huden blødgøres og smøres.

Pedicure:
En pedicure er en kosmetisk behandling af fødder og tånegle, analog med en manicure. Pedicure udføres til kosmetiske, terapeutiske formål. De er populære over hele verden, især blandt kvinder.
Pedicure inkluderer ikke kun pleje for tåneglene; døde hudceller gnides af fodsålerne ved hjælp af en grov sten (ofte en pimpsten). Hudpleje ydes ofte op til knæet, inklusiv eksfoliering, fugtgivende middel og massage.

Hvis du brænder for at prøve kræfter med med Manicure / Pedicure verden, så udfyld formularen her og vi tager kontakt til dig. (klik her)
Dyr

Kroppen og psyken hænger uløseligt sammen, og denne holistiske tankegang danner baggrund for dyreassisteret terapi.

Omgang med dyr er et veldokumenteret terapeutisk redskab blandt andet fordi, at dyrene møder mennesker med åbenhed, tillid, nærvær, nysgerrighed, rummelig samt tålmodighed, og de dømmer ikke.

Dyreasisteret terapi kan være med til:
  • At finde de unges retning i livet, så de får et mere meningsfyldt liv
  • Hjælpe dem til at få mere glæde og balance
  • Øge deres kontakt mellem følelser og krop

I f.eks. rideterapien arbejder vi med relationer, selvtillid, balance, sanseintegration, koordination, koncentration og kropsbevidsthed. En af gevinsterne ved rideterapien er ro i kroppen og en øget indlæring.

På ProjektLivsstart arbejder altid ud fra en anerkendende tilgang.Produceret af NetHunt.dk
CVR.: 36937807
Projektlivsstart-Erhvervsskole
Holbækvej 206
4440 Mørkøv
Tlf: 31191997
____________________________________
Kommune: Holbæk
Region: Sjælland
Tilbage til indhold